• Voor 12:00 besteld, dezelfde werkdag verzonden

•  Vanaf €75 gratis verzending in NL en BE

•  info@infinitelygreen.nl

Wat betekent minimalisme voor mij?

Wat betekent minimalisme voor mij?

Minimalisme wordt steeds populairder en populairder. Pinterest zit vol met minimalistische pins. Het geeft je het idee dat je al je spullen weg moet doen. Maar is dat wat minimalisme echt betekent? De volgende drie vragen laten zien wat minimalisme voor mij betekent:

Wat maakt mij gelukkig in het leven?

Voor mij is dit de belangrijkste vraag in minimalisme. Bedenk voor jezelf wat jou gelukkig maakt en ga dit gewoon doen! Maak er tijd voor. Probeer de dingen die je niet gelukkig maken weg te houden in je leven. Het klinkt zo simpel en dat is het ook!

The point is that minimalism is a tool to help you achieve freedom. Freedom from fear, freedom from worry, freedom from overwhelm, freedom from guilt, freedom from depression, freedom from enslavement.

Quote van: Joshua Fields Millburn, Nicodemus (The minimalists)

Leef een betekenisvol leven
Bekijk op bol.com

Wie is belangrijk voor mij?

Een andere belangrijke vraag die je jezelf moet stellen, is welke mensen belangrijk zijn voor jou. Maak tijd voor de mensen van wie je houdt. Zijn er mensen in je leven, die je negatieve energie geven? Neem minder contact met ze op.

Wat betekent minimalisme voor mij?

Wat is de functie van de bezittingen die ik heb?

Ik geloof in minder is meer. Het hebben van minder spullen geeft rust in je hoofd. Het betekent ook minder schoonmaken, yay! Minder stress, minder rommel, minder afleiding. Maar meer ruimte, meer sparen, meer mindfullnes en meer tijd! En nog veel meer bijkomende voordelen.

Clutter

Wat betekent minimalisme voor jou? Laat het ons weten in de reacties!

Reageer op dit artikel

avatar
  Subscribe  
Laat het mij weten wanneer er
Sluit Menu
×

Winkelmand