• Voor 12:00 besteld, dezelfde werkdag verzonden

•  Vanaf €75 gratis verzending in NL en BE

•  info@infinitelygreen.nl

Waarom wij ons Tiny House zelf bouwen

Waarom wij ons Tiny House zelf bouwen

Onze droom komt tot werkelijkheid, we zijn een Tiny House aan het bouwen! Het is een droom van veel mensen: je eigen huis bouwen.  Denk jij er ook aan om dit te doen? We schreven op waarom wij ons Tiny House zelf aan het bouwen zijn!

Vrijheid

De belangrijkste reden waarom we besloten om ons eigen Tiny House te bouwen, was vrijheid. We zijn allebei vrij eigenwijs, dus we vinden het een fijn idee om elke kleine beslissing zelf te maken en niet afhankelijk te zijn van anderen. Alles is aan ons! Niet alles natuurlijk, want er zijn veel regels waar een Tiny House toch aan moet voldoen.


Waarom wij ons Tiny House zelf bouwen

Geld

Naast vrijheid moeten we toegeven dat geld een grote reden is. We zijn bijna afgestudeerd, dus super veel geld hebben we niet kunnen sparen in ons leven. We hebben natuurlijk wel geld bespaard, maar niet zoveel als iemand die fulltime werkt en al een huis heeft om te verkopen. Door het bouwen van ons Tiny House hopen we geld te besparen door (goede) goedkope materialen te kopen. En omdat we al het werk zelf doen, hoeven we anderen niet te betalen. Klinkt als een goed plan, toch?

Speciaal

Naast het hebben van meer vrijheid en het besparen van geld, is het bouwen van een Tiny House heel bijzonder! In ons geval bouwen we het Tiny House als een stel. Je leert je partner anders kennen dan wanneer je gewoon een huis koopt. Het brengt je dichterbij. Het is iets groots in je leven en je zult het nooit meer vergeten! Zorg er wel voor dat het de liefde van je leven is, anders is het bouwen van een huis niet leuk, haha.


Waarom wij ons Tiny House zelf bouwen

Creativiteit

Tot slot kun je bij het bouwen van een huis, je creativiteit op de vrije loop laten. Niet alleen bij de inrichting, maar ook in het bouwproces. We zijn allebei creatief en gebruiken onze handen graag. Samen creatief zijn is nog beter! Waarom dan niet samen een huis bouwen? Precies.

Als we ons Tiny House af hebben, zullen we je vertellen of we dezelfde beslissing weer zouden nemen…. Schrijf je in op onze nieuwsbrief en kom erachter! Volg ons ook op Instagram om de voortgang van ons huisje te zien.

Wat zijn jou redenen om een Tiny House te bouwen? Laat het ons weten in de reacties!

Reageer op dit artikel

avatar
  Subscribe  
Laat het mij weten wanneer er
Sluit Menu
×

Winkelmand