PRAKTISCHE INFORMATIE

Hieronder lees je alle praktische informatie voordat je met Lifecoach Lizanne aan de slag gaat. Praktische info zoals de locatie, online coaching, tarieven, betaling en contact. Heb je nog meer vragen? Stuur gerust een mailtje.

De locatie is bij jou thuis, in een veilige omgeving. Dit is mogelijk wanneer je binnen 10km woont van Rotterdam-Zevenkamp. Wil je zeker weten of het mogelijk is bij jou thuis? Stuur mij dan een mailtje met je postcode. Woon je te ver weg of vind je het niet prettig bij jou thuis? Zie Online Life Coaching. Of weet je een andere prettige locatie in de buurt, laat het weten. 

Naast Life Coaching bij jou thuis, is het online ook mogelijk. Dit houdt in dat we via Skype de coaching voort zetten. Het maakt dus niks uit waar je woont. Online coaching is ook iets voordeliger!

Een sessie duurt ongeveer 60 minuten en het tarief per sessie is (inclusief btw):

  • Kennismakingsgesprek: gratis en vrijblijvend
  • Sessie aan huis: €40 nu voor €20,-  (50% korting)
  • Online sessie: €40 nu voor €20,- (50% korting)

Na de sessie ontvang je een factuur per mail. Het is mogelijk om handmatig over te maken of je ontvangt een handig betaalverzoekje.

Heb je vragen of wil je je aanmelden voor een kennismakingsgesprek? Stuur dan een mail naar: lifecoach@infinitelygreen.nl 

In 2018 heb ik de HBO opleiding ergotherapie afgrond. Een ergotherapeut helpt mensen, met een lichamelijke of psychische beperking, om alledaagse handelingen weer uit te voeren en zo weer betekenis te geven aan het leven. Onderdeel van deze studie is ook coaching. Na mijn studie ben ik de NHBO cursus ‘Lifecoaching voor gevorderden’ gaan volgen. Daarnaast volg ik verschillende thuiscursussesn van Udemy. Ik ben constant aan het groeien en leren, en zal dit nog heel mijn leven blijven doen!

Behaald:
– Diploma ergotherapie  Hogeschool Rotterdam 
– Certificaat Mindfulness Life Coach Transformation Academy ™

Momenteel:
– Lifecoaching voor gevorderden NHBO
– NLP Practitioner & NLP Life Coach Certification (Accredited) 

Sluit Menu
×

Winkelmand