LIFECOACH LIZANNE

Over lifecoach Lizanne

Welkom en leuk je hier te zien! Ik ben Lizanne, 22 jaar oud. Mijn passie is om anderen te inspireren stappen te nemen in het leven waarvan je écht gelukkig wordt. Samen met mijn vriend heb ik zulke stappen gemaakt. Aan het einde van onze studies zijn we begonnen met het bouwen van ons Tiny House. Dit geheel in de verwachting van onze omgeving en de maatschappij in.

Tijdens het bouwen heb ik mijn HBO opleiding ergotherapie afgerond. Een ergotherapeut helpt mensen om alledaagse handelingen weer uit te voeren en zo weer betekenis te geven aan het leven. Na mijn studie ben ik verder gaan oriënteren en kwam lifecoaching op mijn pad!

Mindful Green staat voor het maken van bewuste keuzes, voor jezelf, anderen en de aarde. 

MIJN PASSIES

Naast mijn passie voor lifecoaching, ligt mijn passie bij de natuur. Ik geef om de aarde en alles wat daarop leeft. Wandelen in het bos vind ik dus erg leuk.

Ook vind ik het heerlijk om yoga te doen, hiervoor gebruik ik graag de youtube video’s van Yoga with Adriene. Naast yoga, mediteer ik graag en probeer ik regelmatig op mijn ademhaling te letten. Dit helpt me in het hier en nu te leven. Voor het mediteren gebruik ik vaak de app Insight timer. Deze bevalt mij zeer goed.

Tot slot vind ik het fijn om mijn creativiteit te uiten. Ik fotografeer bijvoorbeeld de natuur graag, met name bloemen, insecten en paddenstoelen. Neem eens een kijkje op mijn instagram Lizanne’s Photography.

Over lifecoach Lizanne
Sluit Menu
×

Winkelmand